Naam van de sessie
Verhoogd gebruik nieuwe technologie met de Digi-DI-aanpak   | Space 23
Datum en Tijd
dinsdag 7 november 2023, 15:15 - 16:45
Marie-Thérèse Rooijackers-Bos Margreet Xavier
Beschrijving

Nieuwe technologie levert vaak niet het gewenste rendement op? Hoe kan dat beter? Kom naar deze workshop voor de slagingskans in jouw organisatie te vergroten!

Wie is er bij jouw organisatie betrokken bij de voorbereiding en implementatie van nieuwe technologie? Is dat de IT/innovatie- of plantmanager?  Of wordt de technologische aanpak verrijkt met sociale innovatie? Margreet Xavier laat zien hoe de  gebruikelijke businesscase van de beoogde technologie te verrijken is met de factor ‘kwaliteit van werk’. Hoe de samenwerking tussen innovatiemanagers, HR, lijnmanagement en OR-leden een completer beeld geeft van de slagingskans. 

Marie-Thérèse laat zien hoe de beoogde gebruikers, voorafgaand aan implementatie, zich kunnen oriënteren op en uitspreken over de verwachte taakveranderingen. Hoe hun bevindingen te benutten voor het implementatieplan dat beter inspeelt op hun wensen, behoeftes en mogelijkheden. Je wordt met korte oefeningen uitgedaagd de slagingskans in jouw organisatie te vergroten.

De overtuiging achter deze Digi-DI aanpak is dat investeren in betrokkenheid aan de voorkant rendeert bij de implementatie. Dit door de muren tussen innovatiemanagers, HR en gebruikers weg te nemen met een integrale aanpak.    

Locatie
Space 23
Volledig adres
DUS
Sophialaan 1
West
Utrecht UT 3542 AR
Nederland
Duur
90 min